آموزش نصب وردپرس روی cPanel
همانطور که در مطلب وردپرس چیست اشاره کردیم، امروزه وردپرس به عنوان یکی از برترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا شناخته شده و شما میتوانید بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی وبسایت دلخواه خود را با کمترین هزینه راه اندازی کنید. در مقاله ای بصورت کامل توضیح دادیم که چطور می توان وردپرس را روی یک کامپیوتر نصب کرد. در این مطلب آموزشی به شما یاد می دهیم که چطور می توان وردپرس را روی cPanel نصب و راه اندازی کرد.
cPanel (سی پنل) چیست؟
cPanel (سی پنل) یک کنترل پنل هاستینگ است که به شما اجازه مدیریت فایل ها، ایمیل ها، بانک اطلاعاتی، فایل ها و… موجود در سایت تان را در محیطی ساده و قدرتمند می دهد.
اگر هنوز نمی دانید هاست و دامنه چی هستند، پیشنهاد می کنم مطلب هاست و دامنه چیست؟ را حتما بخوانید.
نکته ۱ : قبل آموزش نصب وردپرس روی cpanel، بررسی کنید که دامنه ی شما فعال و بر روی هاست شما ست شده باشد. در غیر این صورت در اجرای وردپرس با مشکل مواجه میشوید , اگر از فعال بودن دامنه ی خودتون اطمینان دارید به ادامه آموزش بپردازید.
فیلم آموزش نصب وردپرس روی سی پنل
در این ویدئو به شما آموزش نصب وردپرس روی پنل محبوب سی پنل (cPanel) رو یاد میدم. این آموزش شامل:
- ورود به سی پنل
- ساخت بانک اطلاعاتی
- آپلود وردپرس
- تنظیمات نصب
- و نکات مهم نصب وردپرس
هستش. امیدوارم این ویدئو بتونه به شما برای شروع به کار با وردپرس کمک کنه.
آموزش نصب وردپرس روی cpanel
نصب وردپرس تنها در ۵ دقیقه انجام می شود و بخاطر همین بسیار معروف است. آموزش نصب وردپرس روی cPanel شبیه به راه اندازی وردپرس روی لوکال هاست (روی کامپیوتر) است و تنها در ابزارهای ساخت بانک اطلاعاتی و مدیریت فایل های سی پنل با هم متفاوت اند.
دانلود وردپرس فارسی
۱ : در مرحله ی اول شما بایستی وردپرس رو دانلود کنید , برای این کار وارد وبسایت ( wp-persian.com ) بشید و جدیدترین نسخه ی وردپرس فارسی رو دانلود کنید.
شاید این مطالب هم دوست داشته باشید
آپلود وردپرس روی cpanel
۲ : در مرحله ی دوم وارد هاست سی پنل خود شوید و در قسمت File , بر روی file manager کلیک کنید , در این صفحه بر روی پوشه ی Public_html کلیک کنید.
بعد از کلیک بر روی پوشه ی Public_html , میبینید که هیچ فایلی در این پوشه وجود ندارد , اگر فایلی در این پوشه وجود داشت حتما اون رو پاک کنید , در همین صفحه بر روی گزینه ی بالا به نام upload کلیک کنید , در این قسمت بر روی گزینه ی select File کلیک کنید و فایل وردپرسی که دانلود کردید رو انتخاب و آپلود کنید.
۳ : در مرحله ی سوم بعد از آپلود فایل وردپرس به صفحه ی قبلی خود برگردید , بر روی فایل وردپرس کلیک راست کنید و گزینه ی extract رو بزنید , و در قسمت بعدی بر روی extract File کلیک کنید تا فایل مورد نظر ما اکسترکت شود , بعد از انجام این مرحله یک پوشه به نام وردپرس برای شما ساخته شده , در این قسمت میتونید فایل zip وردپرس رو حذف کنید با کلیک راست و و انتخاب گزینه ی delete .
۴ : در مرحله ی چهارم وارد پوشه ی wordperss شوید و تمام محتویات این پوشه رو انتخاب کنید با استفاده از گزینه ی Select All در بالا , کلیک راست کنید و گزینه ی Move رو انتخاب کنید , در این قسمت آدرس wordperss رو پاک کنید و گزینه ی move File رو بزنید , و دوباره بر روی پوشه ی Public_html کلیک کنید.
در این قسمت بعد وارد شدن به پوشه ی Public_html بر روی پوشه ی wordperss کلیک راست کنید و این پوشه رو حذف کنید , در این قسمت وردپرس ما به خوبی بر روی هاست ما نصب شده است.
ساخت دیتابیس وردپرس در سی پنل
۵ : در مرحله ی پنجم شما بایستی دیتابیس خودتون رو بسازید , به صفحه ی اصلی هاستتون برید و در قسمت Database بر روی گزینه ی Database ®MysQl کلیک کنید.
در قسمت create New Database , نام دیتا بیس خود را وارد کنید به عنوان مثال ما نام db رو انتخاب و بر روی گزینه ی create New Database کلیک میکنیم تا دیتابیس ما ساخته بشه.
در پایین تر این بخش به گزینه ی add new user برید و نام کاربری و رمز جدید برای خودتون ایجاد کنید , بعد از ساخت یوزر جدید به گزینه add user To database برید و روی گزینه ی add کلیک کنید , در صفحه ی جدید بر روی all privileges کلیک کنید و بر روی make changes در انتهای این بخش کلیک کنید , دیتابیس شما با موفقیت در این بخش ساخته شد.
شروع نصب وردپرس روی cPanel
۶ : در مرحله ی ششم در مروگر خود وارد وبسایت خودتون بشید و صفحه ای به شکل زیر مشاهده میکنید , بر روی بزن بریم کلیک کنید.
در این قسمت نام دیتابیس و یوزر مورد نظری که ساختیم رو اینجا وارد میکنیم و بر روی فرستادن کلیک میکنیم.
در انتهای کار در صفحه ی بعدی اطلاعات سایت خودمون رو مینویسیم از عنوان فارسی سایت + نام کاربری و رمز ورود به پنل خودمون رو در این قسمت وارد میکنیم و وردپرس خودمون رو راه اندازی میکنیم.
فقط فراموش نکنید که تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو فعال باشه، در غیر اینصورت اکثر موتورهای جستجو نمی تونند سایت شما رو در نتایجشون نمایش بدند.
بعد ار راه اندازی وردپرس وارد قسمت ورود به پیشخوان خود میشوید , نام کاربری و رمزی که ساخته اید رو وارد کنید تا وارد پنل وردپرس خود شوید.
از این به بعد هم می توانید از مسیرهای زیر وارد پنل وردپرس شوید:
http://YourDomain.com/wp-login.php
http://YourDomain.com/wordpress/wp-admin
نکته: بجای YourDomain.com آدرس سایت خود را وارد نمایید.
خوب، کار نصب وردپرس روی سی پنل تمام شد!
در این آموزش نصب وردپرس روی cPanel را یاد گرفتیم اما حالا پیشنهاد می کنم مقاله تنظیمات بعد از نصب وردپرس را هم بخوانید تا چک لیست نصب وردپرس روی سی پنل تان کامل شود.
درباره بهروز قاسمی
عاشق راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی... مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینگ/ موسس وب سایت مدیران وردپرس/ مدیر واحد دیجیتال مارکتینگ شرکت آوب
نوشته های بیشتر از بهروز قاسمی
😟 شرمنده ام!
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
لغو پاسخ
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدی، از طریق فرم زیر برای ما نظرت رو ارسال کن. 😍