لیست تنظیماتی که باید بعد از نصب وردپرس انجام دهید
لیست تنظیمات وردپرس پس از نصب آن چیست؟ چه کارهایی باید بعد از نصب وردپرس انجام بدهیم؟ وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کردم، حالا باید چکار کنم؟ تنظیمات اولیه وردپرس چیست؟ لیست تنظیمات اولیه وردپرس رو کجا می تونم پیدا کنم؟
سئوالات بالا تنها بخشی از سئوالاتی است که بسیاری از دوستان تازه کار بدنبال جواب برای تنظیمات وردپرس هستند. در این مقاله لیستی از کارها و تنظیمات اولیه وردپرس برای شما آماده کردم تا تنظیمات اولیه وردپرس رو روی یک وردپرس خام به شما آموزش بدم.
حذف نوشته،نظر و برگه نمونه وردپرس
پس از نصب وردپرس، نوشته و برگه ی پیشفرضی در آن وجود دارد. شما باید یک به یک آن ها را حذف نمایید. بدلیل مشابه بودن روش های حذف تنها روش حذف نوشته را توضیح خواهم داد.
حذف نوشته نمونه وردپرس
در منوی سمت راست، موس خود را روی ” نوشته ها ” ببرید و پس از باز شدن زیر منو ها منوی ” همه نوشته ها ” را کلیک کنید.
انتقال نوشته به زباله دان
در برگه باز شده، موس را روی عنوان مطلب ” سلام دنیا! ” ببرید تا ” لینک انتقال به زباله دان ” را مشاهده نمایید.سپس روی آن کلیک کنید تا این مطلب به سطل زباله منتقل شود.صبر کنید. هنوز کار تمام نشده.
حذف کامل نوشته از زباله دان
شاید این مطالب هم دوست داشته باشید
این نوشته فقط از لیست نوشته های وردپرس حذف شده اما در زباله دان باقی است. برای حذف کامل نوشته باید روی دکمه زباله دان کلیک نمایید و مراحه قبلی را دوباره طی کنید با این تفاوت که اینبار روی گزینه پاک کردن برای همیشه کلیک کنید تا مطلب بصورت کامل از بانک اطلاعاتی وردپرس حذف شود.
حذف برگه ” برگه نمونه “
برای حذف برگه نمونه، از منوی سمت چپ روی گزینه برگه > همه برگه ها رفته و مثل حذف نوشته که در بالا توضیح دادم، آن را حذف نمایید.
حذف دیدگاه
برای این منظور تنها کافی است به قسمت دیدگا ها و مانند روش حذف برگه که در بالا توضیح دادم عمل نمایید.
تنظیمات وردپرس
لیست زیر، تنظیمات وردپرس است که می توانید پس از نصب و راه اندازی اولیه وردرپرس از آن ها استفاده کنید.
تنظیمات همگانی
- پس از رفتن به منوی تنظیمات > همگانی، عنوان و توضیحات کوتاهی در مورد وب سایت خود وارد نمایید.
- از صحت ایمیل خود، اطمینان پیدا نمایید.
- تیک ” هر کسی میتواند نامنویسی کند ” را بردارید.
- منطقه زمانی خود را انتخاب کنید.
- پشنهاد می کنم نشانی سایت و نشانی وردپرس بدون www باشند.
تنظیمات نوشتن
موتورهای جستجوگری مثل گوگل، بر اساس میانگین زمان ارسال مطلب جدید سایت شما را بررسی می کند تا مطالب جدید شما را در نتایجش ثبت کند که در اصطلاح به آن ( index ) کردن مطلب می گویند. حال ما نیاز داریم که این کار سریع تر انجام گیرد در نتیجه یک سری سایت که آگاهی دهندههای بهروز شدن سایت ( ping ) را به شما سرویس می دهند در قسمت ” آگاهی دهندههای بهروز شدن سایت ” در قسمت ” تنظیمات “> ” نوشتن ” وارد می کنیم.
لیست زیر یکسری از این وب سایت های آگاهی دهنده بهروز شدن سایت ( ping ) هستند که می توانید در این قسمت وارد نمایید:
http://rpc.pingomatic.com
http://rpc.twingly.com
http://api.feedster.com/ping
http://api.moreover.com/RPC2
http://api.moreover.com/ping
http://www.blogdigger.com/RPC2
http://www.blogshares.com/rpc.php
http://www.blogsnow.com/ping
http://www.blogstreet.com/xrbin/xmlrpc.cgi
http://bulkfeeds.net/rpc
http://www.newsisfree.com/xmlrpctest.php
http://ping.blo.gs
http://ping.feedburner.com
http://ping.syndic8.com/xmlrpc.php
http://ping.weblogalot.com/rpc.php
http://rpc.blogrolling.com/pinger
http://rpc.technorati.com/rpc/ping
http://rpc.weblogs.com/RPC2
http://www.feedsubmitter.com
http://blo.gs/ping.php
http://www.pingerati.net
http://www.pingmyblog.com
http://geourl.org/ping
http://ipings.com
http://www.weblogalot.com/ping
تنظیمات خواندن
یکی از مهم ترین تنظیمات اولیه وردپرس، تنظیمات خواندن است. در قسمت تنظیمات > خواندن بروید و مطمئن شوید تیک گزینه ” نمایش به موتورهای جستجو ” را برداشته باشید. اگر این تیک فعال باشد از موتورهای جستجو در خواست می کنید تا مطالب سایت شما را در نتایج خود، نمایش ندهد. البته اینکه آن ها هم اینکار رو انجام بدند یا نه دست خودشونه!
تنظیمات گفتگو
در لیست تنظیمات اولیه وردپرس، جای دیدگاه ها خالی است؟! به قسمت تنظیمات > گفتگو رفته و از قسمت ” پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود ” تیک گزینه ” پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود ” را بزنید. اینکار باعث می شود قبل از انتشار نظرات کاربران در سایت، شما آن ها را تایید نمایید. اینکار باعث جلوگیری از انتشار نظرات غیر اخلاقی و یا خلاف قوانین مملکت می شود.
تنظیمات پیوندهای یکتا
در وردپرس به قالب آدرس مطالب و صفحات، پیوندهای یکتا گفته می شود. برای تنظیم بهترین نوع پیوندهای یکتا به قسمت تنظیمات > پیوندهای یکتا رفته و گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید و یا با انتخاب ساختار دل خواه از برچسب های پیوندهای دلخواه استفاده نمایید.
به نظرم بهترین گزینه از نظر سئو و کارایی استفاده از نام نوشته است. البته سایت هایی با مطالب بسیار زیاد بهتر است قبل از نام نوشته آی دی نوشته و یا پیشوند مرتبط با موضوع کلی سایت استفاده نمایند تا فشار کمتری به سرور هاستینگ وارد شود. اما اگر مطالب کمتری منتشر می کنید بهتر است از نام نوشته و موضوع نوشته استفاده نمایید.
نمایش دسته و نام نوشته:
/%category%/%postname%/
نمایش نام نوشته:
/%postname%/
نمایش آی دی نوشته و نام نوشته:
/%post_id%/%postname%/
افزودن دسته ها برای مطالب وردپرس
ابتدا به قسمت ” دسته ها ” در زیر منوی نوشته ها بروید و دسته ی ” دسته بندی نشده ” را به یکی از دسته بندی های آینده سایتتان تغییر نام دهید. همچنین می توانید از قسمت ” افزودن دسته تازه ” نیز دسته بندی های وب سایت خود را وارد نمایید.
حذف و فعال سازی افزونه ها و قالب های پیش فرض
حذف قالب بدون استفاده
در قسمت نمایش > پوسته ها رفته و بین قالب های موجود یکی را انتخاب نمایید. سپس به مسیر نصب وردپرس رفته و مسیر wp-content > themes رفته و پوسته های دیگر را حذف نمایید.
حذف و نصب افزونه های کاربردی در وردپرس
اگر هنوز نمی دونید افزونه چیه، پیشنهاد می کنم مقاله آموزش نصب افزونه رو حتما مطالعه کنید. اگر بخوام مختصر و مفید بگم، افزونه به امکانات اضافه ای که به وردپرس می تونید اضافه کنید، گفته میشه. تو مطلب افزونه های کاربردی وردپرس یکسری از اون ها رو به شما معرفی کردم اما در ادامه افزونه های پیشفرض وردپرس رو بهتون توضیح میدم.
حذف افزونه HELLO DOLLY
افزونه HELLO DOLLY مانند نوشته ” سلام دنیا! ” یک افزونه نمونه و بدون کاربرد است. برای حذف این افزونه به قسمت افزانه ها > افزونه های نصب شده رفته و این افزونه را پاک نمایید.
فعال سازی افزونه اکیسمت
افزونه اکیسمت یک افزونه کاربردی برای جلوگیری از ارسال نظرات توسط اسمپرها ( ارسال کننده های هرز نامه ) جلوگیری می کند. پس این افزونه را فعال کنید.
فعال سازی افزونه وردپرس فارسی
حتما الان پنل مدیرتی وردپرس تون فارسی هست و میگید چرا باید این افزونه رو که جزء افزونه های پیش فرض وردپرس فارسی هستش، فعال کنم. این افزونه امکانات خاصی برای شما فراهم می کنه که علاوه بر تاریخ و … می تونید ازش استفاده کنید. تنها کافیه بعد از فعال سازی اون روی لینک تنظیمات کلیک کنید تا با امکاناتش آشنا بشید.
البته باید بگم افزونه های فارسی ساز دیگه ای هم مثل افزونه Parsi Dates وجود داره که از منابع کمتری از سرور شما استفاده می کنه.
حالا همه تنظیمات اولیه روی یک وردپرس خام انجام شده. اگر می خواید قالبی برای سایتتون انتخاب و نصب کنید، حتما مقاله آموزش نصب و سفارشی سازی قالب وردپرس را بخونید.
تبریک میگم، تنظیمات اولیه وردپرس با موفقیت پیکربندی شد. در مطلب بعدی افزونه های کاربردی wordpress در زمینه های ( امنیت، سئو، آمارگیر، افزایش سرعت سایت و… ) معرفی می کنیم. پس با ادامه مقالات مدیران وردپرس همراه ما باشید.
درباره بهروز قاسمی
عاشق راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی... مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینگ/ موسس وب سایت مدیران وردپرس/ مدیر واحد دیجیتال مارکتینگ شرکت آوب
نوشته های بیشتر از بهروز قاسمی30 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
😍 خیلی خوشحالم!
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدی، از طریق فرم زیر برای ما نظرت رو ارسال کن. 😍
😟 شرمنده ام!
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
لغو پاسخ
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدی، از طریق فرم زیر برای ما نظرت رو ارسال کن. 😍
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
سلام وقت بخیر من از یک شرکت هاست دامنه خریدم یک قالب رایگان به من دادن البته من ورد پرس کار کردم اما مشکل اینجا هست در قسمت های مانند برگه همه برگه ها بعد مشخص یک فایل باز می شود قالب را بستن فقط یک کادر مستطیل کوچک باز می شود و عملاً من سر در گم هستم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام رضایی عزیز
من درست متوجه مشکل شما نشدم اما چیزی که فهمیدم اینه که بعد از چند ثانیه یک صفحه یا فایل برای شما باز میشه.
این مشکل از قالب هست و به نظرم باید عوضش کنی. قالب رایگان هم زیاده
نظر لطف شماست دوست عزیز
سلام آقا بهروز
یک سوال داشتم قبلا پرسیدم . جواب که ندادید . سوال منم پاک کردید . حالا اگر اینو پاک نمی کنید ، در فیلم آموزشی نگفتید که باید تنظیمات انجام بدیم ولی در متن تایپی بود . مشکلم الان اینه که در تنظیمات xampp فایل my.ini رو ندارم . یعنی چنین فایلی اصلا نداره . ممکنه بخاطر 32bit باشه ؟؟؟
سلام،
روبروی دکمه apache و mysql دکمه config رو بزن. اونجا مشاهدش می کنی.
خیلی مفید و عالی بود تشکر
خداروشکر براتون مفید و کاربردی بود.
نظر لطف شماست، دوست عزیز
سلام ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما قرار میدین . من یه قالب آماده خریدم تغییراتی ایجاد کردم و مطالب خودم و جایگزین کردم . یه سری اطلاعات قالبم نمیدونم چطور پاک کنم. یکی اینه که زمانی سایتم و در گوگل سرچ میزنم اسم قالبم در کنار دامینم میاد. دوم اینکه در پایین فوترم سایت خارجی قالبم لینک شده اما در قسمت تنظیمات فوتر اطلاعاتی ذخیره نشده که حذف کنم.
محل اصلاح مواردی که گفتید بسته به قالب متفاوت هست. برخی از قالب ها بخش تنظیماتی برای اصلاح مواردی که فرمودید دارند.
مثلا : از منوی سمت راست وارد بخش نمایش و سفارشی سازی بشید. یا ببینید در منوی سمت راست بخشی برای تنظیمات قالب وجود داره؟
برای عنوان سایت هم اگر از افزونه های سئو مثل yoast استفاده نمی کنید به بخش تنظیمات>تنظیمات عمومی برید و از اونجا عنوان سایت و معرفی کوتاه را تغییر بدهید.
با درود،
آیا مطلبی در مورد ساخت سایت توسط یک تیم نوشته اید؟
متاسفانه خیر.
اگر نیاز به راهنمایی داشتی، با شمارم تماس بگیر
سلام من 2 تا مشکل برام پیش اومده
1- پایین تر از هدر سایتم بصورت پیش فرض یه home برام درست کرده که این فقط تو نوشته ها نشون داده میشه .
2- وقتی تصویر شاخص قرار میدم همون تصویر رو برام توی پست هم میاره .یعنی 2 تصویری میشه مطلبم.
با تشکر
سلام معین عزیز،
من سایتت رو چک کردم اما مشکلی ندیدم. شاید منظور شما سایت دیگه ای باشه در نتیجه توضیح میدم تا اگر مشکلت حل نشد با اسکرین شات و توضیحات بیشتری بتونم کمکت کنم:
1. home شاید برای فهرست ها باشه و یا برای Breadcrumb..
2. تصویر شاخص معمولا برای صفحه آرشیو و برای صفحه مطلب استفاده میشه. اگر در صفحه مطلبت 2 بار تکرار میشه ممکنه مشکل قالب باشه. باید صفحه single.php رو چک کنی و یکیش رو حذف کنی.
سلام من یک سایت رو تازه با ورد پرس زدم و هدرش نصف بالا میاد چطور درستش کنم؟ مشکل کجاست؟
سلام.من یک قالب آماده رو با بسته نصبی رو هاستم گذاشتم و الان دموی قالب نشون داده میشه . چطوری باید محتوای خودم رو تو صفحات جایگزین کنم (متن ها، عکس ها و …)؟.لطف می کنید راهنمایی بفرمایید. وقتی ایجاد برگه جدید رو میزنم یا میخوام یکی از برگه های موجود رو ویرایش کنم تمپلیت رو که انتخاب می کنم هیچ چیزی برام نمیاره فقط یه متن میاره که عنوان را بزنید و یه علامت مثبت که بلوک انتخاب بشه. مگه نباید تمپلیت انتخابی لود بشه و متن خودم رو جایگزین کنم؟
سلام
باید با صفحه سازی که قالب با اون ساخته شده کار کنید.
اسم قالب رو برام بفرستید تا براتون چک کنم.
اگر قالب شما اطلاعات دمو رو نمایش میده می تونید به قسمت برگه ها برید و آرشیو برگه های منتشر شده رو ببینید و هر کدوم رو جدا جدا ویرایش کنید.
برای ویرایش می تونید وارد اون صفحه در سایت بشید و از نوار بالای سایت روی دکمه ویرایش کلیک کنید.
ممنون از راهنماییتون. قالبی که استفاده می کنم rt-theme 18 هست که راست چین شده ش رو از یکی سایتای ایرانی خریدم. از قسمت برگه ها مثلا برای صفحه اصلی سایت نمایش رو که میزنم دقیقا مثل چیزی که تو دمو هست رو میاره ولی وقتی ویرایش رو میزنم انگار هیچ اطلاعاتی تو این صفحه نیست.خالیه.
چطوری میتونم عکسش رو براتون بفرستم که راهنماییم کنید؟
این قالب از صفحه ساز اختصاصی استفاده می کنه. معمولا ویرایش که کنید باید براتون نمایش داده بشه.
کلی گشتم دنباله یه مقاله کامل درباره تنظیمات وردپرس
ممنون بابت انتشار این مطلب خوب
خوشحالم که این آموزش تونست کمکت کنه
مرسی استاد صبور
خواهش می کنم میلاد جان
بسیار عالی برای افزونه های دیگه هم که زیاد استفاده میشه مثل سئو و … توضیحات قرار بدین ممنون از مدیران وردپرس
سلام
ممنون از نظر پر از انرژی شما جناب فاتحی
لیست بهترین افزونه های سئو وردپرس قبلا منتشر شده. در آینده هر افزونه رو بصورت جداگانه آموزش خواهم داد.
ممنونم بابت راهنماییتون عالی بود
خواهش می کنم. خوشحالم این مطلب بهتون کمک کرد.
تجربیات خودم هست. البته این تنظیمات ابتدایی هست و تو آینده تنظیمات سئو، امنیت و… رو هم آموزش میدم.
ممنونم بابت راهنماییتون عالی بود
خواهش می کنم. امیدوارم با دنبال کردن سایت مدیران وردپرس بتونیم مطالب مفیدتر و کاربردی تری در اختیار شما قرار بدیم.