آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس
اگر شما روهم از کاربران وردپرس هستید، شاید هنگام آپلود یک رسانه با خطایی مثل “اندازهٔ File.zip از حد تعیین شده برای بارگذاری پروندهها در این سایت بزرگتر است.” مواجه شدید.
این خطا بخاطر محدودیتی است که سرویس دهنده هاست برای آپلود فایل از طریق PHP قرار داده است. همانطور که می دانید وردپرس هم با زبان PHP نوشته شده پس این محدودیت شامل وردپرس هم می شود.
ساده ترین راه برای حل مشکل آپلود فایل این است که از سرویس دهنده هاست درخواست کمک کنید. یا از طریق FTP اقدام به آپلود فایل کنید که در اینصورت فایل آپلود شده در لیست رسانه ها (کتابخانه) نمایش داده نخواهد شد. در این مقاله سعی می کنم راه هایی به شما یاد بدم که بتونید حجم آپلود وردپرس رو افزایش بدید. پس با ادامه مقاله افزایش حجم آپلود فایل همراه باشید.
روش بررسی حداکثر اندازه آپلود فایل در وردپرس
قبل از شروع، بیاید ببینیم که حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس ما چقدر هستش. برای اینکار کافیه از ستون سمت راست وارد مسیر رسانه>افزودن بشید. خوب همونطور که تو عکس مشخص هست محدودیت آپلود فایل در وردپرس من 2 مگابایت تعیین شده.
2 مگابایت این روزها برای آپلود فایل واقعا بیشتر شبیه شوخی می مونه! در ادامه روشهایی جهت افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس بهتون معرفی می کنم. با کمک این روش ها، می تونید محدودیت بارگذاری در وردپرس رو ازبین ببرید.
آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس
برای افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس روش های مختلفی وجود داره. مثلا:
- افزایش حجم Upload وردپرس از طریق تغییر گزینه های PHP در Cpanel
- تغییر فایل php.ini برای تغییر حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس
- افزایش حجم آپلود از طریق فایل php.ini
- تغییر حجم آپلود WORDPRESS به کمک functions.php
- افزایش حداکثر حجم آپلود وردپرس با htaccess.
- تعیین حداکثر حجم آپلود وردپرس توسط افزونه
- تغییر حجم فایل ارسالی توسط .user.ini
- استفاده از فیلتر محدودیت سایز آپلود در وردپرس
چون خیلی از هاست ها محدودیت هایی قرار دادن که شاید یکی از روش ها کار نکنه، پس سعی می کنم در این آموزش از مدیران وردپرس همه روش ها رو بهتون یاد بدم. تنها نکته ای که باید یادتون باشه اینه وقتی قراره یک فایل رو ویرایش کنید، قبل از ویرایش ازش یک کپی بگیرید.
شاید این مطالب هم دوست داشته باشید
افزایش حجم وردپرس از طریق تغییر گزینه های PHP در Cpanel
این روش فقط برای کسایی هست که از پنل هاست Cpanel استفاده می کنند. شما می تونید حجم آپلود رو از طریق یک رابط کاربری و با چندتا کلیک ساده افزایش بدید. برای اینکار وارد Cpanel بشید و از قسمت Software روی Select PHP Version کلیک کنید.
حالا روی Switch to PHP Options کلیک کنید.
در صفحه باز شده کافیه روی آیتم های نشان داده شده کلیک کنید و مقادیر رو تغییر بدید.
توجه کنید که شاید برخی از سرویس دهنده های هاست این قابلیت رو برای شما بسته باشند. پس اگر Select PHP Version رو مشاهده نکردید، از روش های دیگه زیر استفاده کنید.
تغییر فایل php.ini در Cpanel برای تغییر حداکثر حجم آپلود فایل در وردپرس
این روش هم مثل روش قبل، برای کابران هاست های Cpanel کاربرد داره. در این روش از طریق ابزار MultiPHP INI Editor که در قسمت Software سی پنل هست می شه حجم آپلود رو تغییر داد. پس وارد Cpanel بشید و از قسمت Software روی گزینه MultiPHP INI Editor کلیک کنید.
از فهرست home directory (root دامنه) را انتخاب کنید.
حالا می تونید مقدار upload_max_filesize رو هرچقدر که لازم دارید قرار بدید و تغییرات رو دخیره کنید.
افزایش حجم آپلود وردپرس با ساخت و یا تغییر در php.ini
از طریق FTP یا فایل منیجر پنل هاست، به مسیر public_html برید و بعدش وارد فولدر wp-admin بشید. اگر فایل php.ini رو دیدید ویرایشش کنید و اگر چنین فایلی پیدا نکردید یکی بسازید و کدهای زیر رو داخلش کپی و بعد ذخیره کنید:
1 2 3 |
upload_max_filesize = 512M post_max_size = 512M max_execution_time = 300 |
همونطور که می بینید حجم آپلود 512 مگابایت مشخص شده که می تونید تغییرش بدید. اگر همچنان حجم Upload تغییری نکرد، روش های زیر رو دنبال کنید.
افزایش حجم آپلود وردپرس توسط functions.php
اگر روش بالا کار نکرد می تونید از طریق فایل Functions.php که در مسیر قالبی که استفاده می کنید هستش، حجم آپلود رو تغییر بدید. برای اینکار وارد Filemanager پنل هاست بشید و به مسیر public_html/wp-content/themes برید. حالا لیست قالب هایی که روی وردپرس دارید رو مشاهده می کنید. فولدر قالبی که الان روی سایت فعال هست رو باز کنید و فایل Functions.php رو ویرایش کنید. اگر این فایل وجود نداشت یکی ازش بسازید و کدهای زیر رو در اون ذخیره کنید:
1 2 3 |
@ini_set( 'upload_max_size' , '512M' ); @ini_set( 'post_max_size', '512M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' ); |
حالا مجددا حجم آپلود را از طریق رسانه ها بررسی کنید. اگر هنوز مشکل حل نشد روش بعدی رو تست کنید.
افزایش حجم آپلود WordPress با htaccess.
یکی از روش های دیگه برای افزایش حجم آپلود استفاده از فایل htaccess. هست. این روش در اکثر مواقع بدرستی جواب میده. تنها ایرادی که داره این هستش که اگر ذخیره و یا تغییری در پیوندهای یکتای وردپرس ایجاد کنید این فایل مجددا ساخته میشه و کل تغییراتی که دادید ازبین میره.
برای تغییر در فایل htaccess. از طریق فایل منیجر یا FTP می تونید اون رو در فولدر Public_html پیدا کنید. فایل رو پیدا نکردید؟! خوب برای اینکه این فایل از فایل های مخفی موجود در هاست هست و برای نمایشش کافیه در Cpanel روی دکمه Settings کلیک کنید و بعد تیک گزینه Show Hidden Files رو زده و تنظیمات رو ذخیره کنید.
حالا با Refresh صفحه می تونید فایل htaccess. رو پیدا و کدهای زیر رو داخلش ذخیره کنید. توجه کنید که اگر کدهای دیگه ای در اون وجود داشت پاکشون نکنید و کدهای زیر رو آخر خط ها کپی کنید:
1 2 3 4 |
php_value upload_max_filesize 512M php_value post_max_size 512M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300 |
تغییر حجم آپلود وردپرس از طریق فایل .user.ini
یکی دیگه از روش های افزایش حداکثر فضای آپلود فایل در وردپرس استفاده از فایل .user.ini هست. برای تغییر این فایل از طریق FTP یا SSH وارد دایرکتوری ریشه سایت بشید و فایل .user.ini رو پیدا و اگر نبود یکی بسازید. سپس کدهای زیر رو در اون ذخیره کنید:
1 2 3 |
upload_max_filesize = 12M post_max_size = 13M memory_limit = 15M |
افزایش حجم آپلود از طریق wp-config.php
این روش زیاد پیشنهاد نمیشه، اما اگر روش های بالا کار نداد این رو هم تست کنید. وارد مسیر نصب وردپرس بشید و فایل wp-config.php ویرایش و با افزودن کدهای زیر در انتهای اون ذخیرش کنید.
1 2 3 |
@ini_set( 'upload_max_size' , '12M' ); @ini_set( 'post_max_size', '13M'); @ini_set( 'memory_limit', '15M' ); |
استفاده از فیلتر محدودیت سایز آپلود در وردپرس
یکی دیگر از راه های جایگزین برای افزایش حجم آپلود، استفاده از فیلتر upload_size_limit هست. کد زیر یک مثال از این فیلتر است که توسط Drew Jaynes منتشر شده.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 |
/** * Filter the upload size limit for non-administrators. * * @param string $size Upload size limit (in bytes). * @return int (maybe) Filtered size limit. */ function filter_site_upload_size_limit( $size ) { // Set the upload size limit to 60 MB for users lacking the 'manage_options' capability. if ( ! current_user_can( 'manage_options' ) ) { // 60 MB. $size = 60 * 1024 * 1024; } return $size; } add_filter( 'upload_size_limit', 'filter_site_upload_size_limit', 20 ); |
افزایش حجم آپلود وردپرس به کمک افزونه
خوشبحتانه برای کسانی که نمی خواند درگیر کدنویسی بشند هم یک افزونه آماده شده. شما می تونید با نصب افزونه Increase Max Upload File size خیلی راحت حجم آپلود رو افزایش بدید. کافیه اون رو با استفاده از آموزش نصب پلاگین و افزونه وردپرسی نصب و فعال کنید. بعد مثل عکس زیر وارد تنظیمات افزونه بشید و مقدار اندازه آپلود فایل را تغییر بدید و ذخیره کنید.
نتیجه گیری
درآخر باید برید وارد همون قسمت رسانه ها بشید و حجم آپلود رو بررسی کنید. اگر مشکل حل شد به ما بگید از کدوم روش تونستید مشکل رو حل کنید و اگر حل نشد، با پشتیبانی هاست تماس بگیرید. امیدوارم این 9 روش افزایش حداکثر حجم Upload در وردپرس تونسته باشه به شما کمک کنه.
خوشحال میشم انتقادات و سئوالات خودتون رو از طریق بخش نظرات برام ارسال کنید.
شما از کدوم روش مشکل حجم آپلود رو رفع کردید؟
درباره بهروز قاسمی
عاشق راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی... مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینگ/ موسس وب سایت مدیران وردپرس/ مدیر واحد دیجیتال مارکتینگ شرکت آوب
نوشته های بیشتر از بهروز قاسمی3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
😍 خیلی خوشحالم!
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدی، از طریق فرم زیر برای ما نظرت رو ارسال کن. 😍
😟 شرمنده ام!
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
لغو پاسخ
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدی، از طریق فرم زیر برای ما نظرت رو ارسال کن. 😍
خیلی ناراحت شدم که این مطلب برای شما کاربردی نبود 🙁 به کمکت نیاز دارم تا این محتوا رو بهتر کنم. لطفا پیشنهادت رو برام از طریق فرم زیر ارسال کن تا کیفیت این محتوا رو بیشتر کنم. 🙏
واقعا ممنونم عالیی بود برای به دست آوردن این مطالب شاید الان بالغ به 3 ساعته در انواع سایت های خارجی و ایرانی می گردم و همش چیزای تکراری
ممنونم ازتون خسته نباشید و امیدوارم رتبه ی 1 گوگل باشید
سپاس از توضیحات تکمیلی و مفیدتون. استفاده کردم.
خواهش می کنم میلاد جان.