آموزش نصب وردپرس در ۵ دقیقه

نصب وردپرس ساده تر از آن چیزیه که شما فکر می کنید. در حقیقت راه اندازی وردپرس در 5 دقیقه امکان پذیره و من سعی دارم در این مطلب بصورت ساده و تصویری روش های متفاوت نصب و راه اندازی رو به شما آموزش بدم.
آشنایی با روش های نصب وردپرس
وردپرس رو بسته به محل نصب میشه به شیوه های زیر نصب و راه اندازی کرد:
- نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی روی لوکال هاست
- ساخت بسته نصبی و انتقال به هاست
- روی پنل مدیریت هاست سی پنل
- روی کنترل پنل دایرکت ادمین
- و روی پنل هاستینگ پلسک
همانطور که در مطلب هاست و دامنه چیست اشاره کردم: Cpanel، DirectAdmin و Pelesk پنل های مدیریت هاست هستند که بسته به هاست انتخابی می تونید آموزش های مربوط به هرکدوم رو در این مطلب بخونید.
مراحل راه اندازی وردپرس
در تمامی روش های بالا مراحل یکیه و فقط محل قرارگیری ابزارهای مورد نیاز متفاوته. پس اگر یک روش رو یاد بگیرید، شیوه های دیگه رو هم کم و زیاد بلد میشید.
بطور کلی 7 مرجله ساده راه اندازی وردپرس به شرح زیره:
- ساخت بانک اطلاعاتی (دیتابیس)
- ساخت یوزر دیتابیس
- اتصال یوزر با دیتابیس
- آپلود و انتقال فایل های وردپرس
- شروع نصب
- اتصال WordPress به بانک اطلاعاتی ساخته شده
- ساخت اکانت مدیریت و اطلاعات پایه وردپرس
طی کردن این 7 مرحله تنها و تنها در 5 دقیقه امکان پذیره و فقط دقت نیاز داره. پس بریم سروقت اینکه هرکدوم از روش های نصب وردپرس رو به شما آموزش بدم.
آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی و لوکال هاست
فکر کنید که شما یک طراح و برنامه نویس وب سایت هستید. اگر بخواید کل مراحل طراحی و برنامه نویسی وب سایت رو روی یک هاست انجام بدید. برای هر تغییر کوچیکی که میدید نیاز باشه یک فایل روی هاست ویرایش کنید. و بعد با این سرعت اینترنت و قعطی های مکرر بخواید اون رو روی هاست آپلود کنید. و بعد از همه این ها سایت رو بررسی کنید، چقدر زمان و اعصاب از شما گرفته میشه!
خوب راه حل اینجاست. همه طراحان و برنامه نویسای سایت قبل از اینکه بخواند طراحی سایتی رو شروع کنند ابتدا یک محیط شبیه سازی شده هاست که بهش می گن لوکال هاست برای اجرای فایل های PHP و بانک اطلاعاتی روی کامپیوترشون نصب و راه اندازی می کنند. یکی از برنامه های شبیه ساز Xampp هستش. خوب ما تو این آموزش ابتدا به شما نصب Xampp و سپس آموزش نصب وردپرس رو آموزش دادیم. برای مطالعه این آموزش فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنید:
شاید این مطالب هم دوست داشته باشید
آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی
آموزش نصب بسته نصبی وردپرس
اگر وردپرس رو از روش اول، یعنی راه اندازی وردپرس روی کامپیوتر شخصی نصب کرده باشید. بعد از اینکه مراحل کدنویسی و طراحی تون تمام شد نیاز هست که وردپرس رو روی یک هاست منتقل کنید.
انتقال وردپرس به هاست رو قبلا آموزش دادم اما ساده ترین راه ساخت بسته های نصب آسان هستش که تو چند دقیقه می تونید سایت رو از لوکال به هاست انتقال بدید. بعد از اینکه بسته نصبی رو ساختید می تونید از طریق آموزش نصب بسته نصبی وردپرس اون رو راه اند
نصب وردپرس روی هاست Cpanel
همانطور که می دونید کنترل پنل سی پنل یکی از محبوب ترین کنترل پنل های مدیریت هاست هستش. به نظرم نقطه قوت این پنل کاربرپسندی و امکاناتش هست که اون رو نسبت به سایر پنل ها متمایز میکنه. متاسفانه خیلی از سرویس دهنده های هاست در ایران بدلیل تحریم و قیمت بالای سی پنل، امکان ارائه این Panel رو ندارند.
توی این آموزش روش نصب وردپرس روی پنل هاست سی پنل رو به شما آموزش دادم که خیلی ساده و راحت می تونید وردپرس تون رو روی Cpanel نصب و راه اندازی کنید:
آموزش راه اندازی وردپرس روی دایرکت ادمین
دایرکت ادمین (DirectAdmin) یکی از دیگر کنترل پنل های مدیریت هاستینگ هست. از مهم ترین و عمده ترین مزایا و دلایل استفاده اکثر سرویس دهندگان هاست از دایرکت ادمین و Pelesk، دوری از تحریم ها و قیمت مناسب این دو پنل نسبت به رقیب خودشون یعنی Cpanel هست.
روش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین شباهت زیادی به راه اندازی اون روی سی پنل داره. اما در این آموزش راهنمای گام به گام و تصویریش رو براتون آماده کردم که می تونید با کلیک روی لینک زیر اون رو مطالعه کنید.
آموزش راه اندازی وردپرس روی DirectAdmin
آموزش نصب وردپرس روی Pelesk
اکثر ارائه کننده های هاست توی ایران، هاست هاشون رو با کنترل پنل پلسک Pelesk و یا DirectAdmin ارائه می دن. همانطور که بالا هم اشاره کردم دلیل اون ها قیمت مناسب و دوری از تحریم ها و مشکلات بعدش هست.
روش نصب وردپرس روی پلسک کاملا شبیه راه اندازیش روی Cpanel و دایرکت ادمینه. به این صورت که شما 7 مرحله نصبی که ابتدای مقاله توضیح دادم رو باید انجام بدید. تنها تفاوت راه اندازی وردپرس در محل نصب هستش که با توجه به مکان و پنل می تونه ابزارهاش جاهای مختلف یا با اسم های مختلفی باشه.
برای یادگیری نصب وردپرس روی کنترل پنل هاست پلسک، روی لینک زیر کلیک کنید:
درباره بهروز قاسمی
عاشق راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی... مدرس و مشاور دیجیتال مارکتینگ/ موسس وب سایت مدیران وردپرس/ مدیر واحد دیجیتال مارکتینگ شرکت آوب
نوشته های بیشتر از بهروز قاسمی4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی خوشحالم!
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدهید، از طریق فرم زیر برای ما نظرتان را ارسال کنید.
شرمنده ام! :(
از اینکه این مطلب نتوانسته برای شما کاربردی و مفید باشد خیلی ناراحت شدم:( برای بهبود مطالب به نظرات شما نیازمنید. لطفا از طریق فرم زیر برایمان نقد های خود را ارسال کنید تا ما را در بهبود مطالب کمک کنید.
لغو پاسخ
لطفا برای اینکه به ما انگیزه و انرژی بیشتری بدهید، از طریق فرم زیر برای ما نظرتان را ارسال کنید.
از اینکه این مطلب نتوانسته برای شما کاربردی و مفید باشد خیلی ناراحت شدم:( برای بهبود مطالب به نظرات شما نیازمنید. لطفا از طریق فرم زیر برایمان نقد های خود را ارسال کنید تا ما را در بهبود مطالب کمک کنید.
باسلام
ممنون از آموزش عالی تون
من xampp رو نصب و اجرا کردم ولی توی لوکال هاستم چیزی جز ویندوز مشاهده نمیکنم
مشکل از کجا میتونه باشه؟
البته اینو بگم که برای شروع بکار آپاچی مجبور شدم پورت 80 رو به 8080 تغییر بدم
من متوجه منظورتون از مشاهده ویندوز نشدم! لطفا بیشتر توضیح بدید.
سلام
من برنامه لوکال هاست xampp رو نصب کردم یه مدت کوتاهی هم با اون کار کردم
ولی الان وقتی روی admin کلیک میکنم خطا میده و php my admin ران نمی شه لطفا کمک کنید
علی جان باید اسکرین شات بگیری و کامل تر توضیح بدی! آخه من چطوری بفهمم مشکل چیه وقتی توضیحات کامل نیست؟ 🙁